Extreme Lan Gigabit LAN-party's - Netwerkverhuur

2010 - Extreme Lan Gigabit Lanparty’s ondersteunt beginnende en gevorderde LAN-organisaties. Met een professioneel team en NETGEAR als sponsor als drijvende kracht achter Extreme Lan kunnen wij de nieuwste netwerken leveren tot aan 600 poorten. CAT6 of CAT5e bekabeling, een gigabit-LAN aansluiting voor iedereen, draadloos netwerk en een snel, stabiel en betrouwbaar netwerk maken Extreme Lan Gigabit Lanparty’s wat het is, de onmisbare ondersteuning voor elke kleine en middelgrote LAN-organisatie.

In 2008 heeft Extreme Lan zijn gigabit netwerk kunnen vergroten met 528 poorten door het aankopen van 16 NETGEAR GS724T 24p switches en een 48poorts NETGEAR GSM7352S coreswitch. Dankzij deze nieuwe aankopen kan aan de groeiende vraag van gigabit LAN voldaan worden. Met een groeiende deelnemers en klantenkring is deze uitbreiding ook zeker nodig. Meer informatie wat betreft verhuur en tarieven kun je terecht op de pagina verhuur.


Copynite Extreme 2010 Germany 14 dagen

Afgelopen zomer heeft Extreme Lan de Copynite crew 14 dagen lang ondersteunt tijdens de zomer editie van Copynite. Deze extra lange versie van de normaliter 1 week durende Copynite Extreme vond voor de derde keer plaats in Duitsland. Met voor iedereen een eigen blokhut of een kamer in het hotel mag gesproken worden van een luxe LAN, waarbij de maaltijden precies zijn zoals je ze wilt hebben, lekker en geheel naar keuze van de deelnemers. De kosten waren slechts 225 EURO voor 14 dagen, dat is nog geen 16 EURO per overnachting.

 

Team 't Gooi (TTG) 2.5.

TTG-LAN 2.5 zit er op! Het was een ontzettend leuke knusse LAN, met veel enthousiasme van de organisatie. Extreme Lan heeft TTG tijdens het gehele weekend ondersteund met het netwerk, DNS en DHCP server. Het spel "Split Second", een actie-race-avontuur op de PC was helemaal te gek en werd heel veel gespeeld. De hele nacht is er flink doorgegamed. Een klein deel van de groep besloot toch maar om te gaan slapen. En terecht, veel gamen is een vermoeiende taak en rust moet er toch wel genomen worden!

Zaterdag na wat eten kwam ook DJ Marco Brentano, bekend van de vorige TTG-LAN, een live DJ sessie geven van ruim een uur. Deze DJ beviel iedereen prima, overigens net zoals de rest van TTG 2.5!


E-gamers & Poker

E-gamers zijn tegenwoordig ook erg goed bezig met poker. Hier kan je lezen waarom. Natuurlijk kan je daar ook meteen beginnen met online poker, veel succes!

Extreme LAN party's

Extreme Lan
Middelharnis
 
CLV-LAN
Veenendaal
 
Copynite

Amersfoort

 
Perfect LAN 4

Doorn

 
Team 't Gooi
Loenen a/d Vecht
 
Project-LAN
Ommeren
 
Skynet
Buurmalsen
 
LeeT-LAN
Enschede
 
LucraLAN
Hendrik Ido.
 
Benelux Gaming LAN
Goes
 
Veendam
 
Clan RAM
Nijverdal
 ©2010 Extreme Hardware