Competities

Een competitie wordt op een lanparty ook wel een compo genoemd. Een competitie kan met allerlei spellen worden gespeelt. Je kunt het zo gek niet bedenken en je kunt er een compo van maken. Ook worden er wel eens compo's gehouden die niets met computergames te maken hebben, zoals bijvoorbeeld casetrowing (wie gooit het verste met een pckast?), een wedstrijdje cola drinken, wie eet de meeste worstjes in een minuut?, en nog veel meer van dat soort funcompo's. Je kunt een prijs dan ook meestal wel vergeten;), want een fun compo is 'just for fun'.

Games

Op een Extreme Lanparty worden veel verschillende compo's gehouden. De afgelopen tijd waren dit vooral Battlefield 2, C&C Generals ZH, Counterstrike, Unreal Tournament 2004 en Call of Duty (United Offence). Het mooie van Extreme Lan is eigelijk dat niemand verplicht is mee te doen met competities. Je kunt als je het leuk vind zelfs een eigen competitie beginnen. Natuurlijk moet je dit wel even bespreken met de organisatie, ook moet er genoeg animo voor zijn.

Prijzen

Winnen kan leuk zijn, want onze sponsors willen nog wel eens wat leuks weggeven. Het verschilt per keer, de ene keer veel en de andere keer weer weinig. Het wordt van te voren gemeld als er prijzen te winnen zijn, zodat we achteraf geen gezeur krijgen met mensen die toch wel mee hadden willen doen omdat er wat te winnen viel.

Spelregels

Spelregels zijn belangrijk en daarom worden deze aan het begin van een compo uitgelegt door iemand van de organisatie. Er is slechts 1 straf als je de regels overtreed: Een ban van de compo. Als je denkt dat je onnodig bent gebant dan kun je klagen bij de compo organisatie. Als je probleem niet naar wens wordt opgelost dan kunt altijd nog naar de Extreme Lan crew stappen. We komen er dan best wel uit. Of niet natuurlijk;)

Games

 Unreal Tournament 2004

 Counterstrike Source

 Command and Conquer Generals(ZH)

 Unreal Tournament 3

 Counterstrike 1.6

 Call of Duty (UO)

 Command and Conquer Generals

 Rome Total War

 Battlefield 1942

 Flatout 2

 Command and Conquer 3

 Team Fortress

 Rainbow Six Vegas

 Trackmania Nations

 Battlefield 2

 Call of Duty 4

 Worms Armageddon

 En meer....

©2010 Extreme Hardware